Hjärngympa.. och total genomkörare


Efter att nu ha suttit ca 5 timmar och tränat hjärnan med diverse ortopediska åkommor känner vi oss helt förstörda. Att vara heltidsstuderande är inte alltid en dans på rosor, man kommer aldrig ifrån. Böckerna ligger på bordet och påminner ständigt om att man borde läsa dem. När pluggandet hänger som ett stort grått moln över en, då känns det inte kul längre.

MEN..

Då behövs det något som kan rädda oss från tentaångestens svarta, oändliga avgrund. Vad går då upp emot en total fysisk utmattning som får en att glömma den psykiska? Kvällens räddning stavas KI-box, 75 min. Vi har redan träningsvärk efter gårdagen, så ni kan ju bara tänka er hur vi kommer att röra oss imorgon. Detta pass är det all-in. Inget att spara på. Självklart följer kameran med på vår urladdning..


Inom en snar framtid kommer vi att skriva upp mål, utmaningar och vilka vikter vi tar just nu. Återkommande uppdateringar om muskelstyrkans status, så att ni alla hänger med på hur projektet går.

//Love från Helmut & Halvan


Kommentarer
Postat av: krille

läsarönskemål: bänkpress där ni anger vikter^^



dessamma med benpress^^



lycka te båda två...kan ni gå hem av egen maskin efter dagens pass så har ni inte kört all-in...å då ere bara å vända om å avsluta arbetet;)

2009-09-27 @ 16:58:35
Postat av: Träningsglädje

kul med fler träningsbloggar - dessutom med lite humor. det gillas!! :)

2009-09-29 @ 00:00:00
URL: http://traningsgladje.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0